SalesGroep1

Groeps behandeling

Heb jij ook soms zo’n moeite om je grenzen aan te geven?

Laat jij regelmatig over je heen lopen en denk je achteraf van shit! Ik had toch beter nee kunnen zeggen in plaats van ja.

Zie jij nu al op tegen de drukke maand die komen gaat, met alle feestdagen, etentjes die al in je agenda staan waar je eigenlijk wel naar toe moet maar niet af durft te zeggen?

Hoe lekker zou het zijn als jij alleen nog maar “ JA” tegen jezelf zou zeggen.

Alleen maar JA zeggen tegen die dingen waar jij rete veel energie van krijgt, ipv dat het alleen maar energie kost?

Hoe zou dat zijn?? Als jij zonder moeite jouw grenzen aan kunt geven?
Dat jij gewoon nee kunt zeggen tegen al die dingen die je energie kosten, waar je geen zin aan hebt of geen tijd voor hebt zonder dat jij je ook maar iets druk hoeft te maken over wat een ander hiervan zou vinden?

Hoe zou dat zijn?

salesGroep

Wist je dat je elke keer als jij over jouw eigen grenzen heen gaat, door ja te zeggen tegen een ander, dit jou alleen maar frustratie, onrust en stress oplevert doordat je eigenlijk steeds maar weer nee zegt tegen jezelf?

Als jij continu over je grenzen gaat, is het niet gek dat jij jou oververmoeid voelt, lusteloos bent en van die vervelende ( vage) lichamelijke klachten ervaart. Je bent je lijf letterlijk aan het uitputten waardoor je uiteindelijk zelfs in een burn-out terecht kunt komen.

Elke keer weer laat jij andere mensen belangrijker zijn dan jezelf waardoor je steeds verder en verder van jezelf verwijderd raakt.

Doe je dit omdat je die ander belangrijker vind dat jijzelf? Of misschien omdat je bang bent voor de teleurstelling of afwijzing van de ander? Of is het voor jou een patroon geworden, doordat je al te vaak over je grenzen bent gegaan, dat je je eigen grenzen niet een meer goed herkent?

Wat het ook is.. het maakt niet uit! Weet dat het ook anders kan.

Weet dat jij NU de keuze kunt maken om voor jezelf te kiezen, jezelf op 1 te zetten door jouw grenzen aan te kunnen geven!

Het enige wat jij daar voor hoeft te doen is aanwezig te zijn bij de online groepsbehandeling. Tijdens deze behandeling gaan we al die oude ervaringen, ingeslopen patronen en belemmerende overtuigingen die jouw in de weg staan om grenzen aan te geven, los laten.

Waardoor er ruimte ontstaat in jouw systeem zodat jij jouw grenzen weer herkent en ze daarmee ook weer beter aan kunt geven waardoor jij jezelf niet meer voorbij loopt.

Jij zet jezelf weer op die eerste plaats, jij voelt je niet meer schuldig als je nee zegt en jij ervaart na de behandeling een ongekende innerlijke rust en positieve energie.

In de groepsbehandeling werk ik op diep onderbewustzijnsniveau ,daar waar alle informatie ligt opgeslagen. Jouw onderbewustzijn is voor meer als 95% verantwoordelijk voor hoe jij handelt.

Wanneer je in je onderbewustzijn gaat transformeren, ga jij automatisch patronen en gedragingen doorbreken en krijg jij de kans om nieuwe patronen en gedragingen aan te nemen die beter bij jou passen.

Ben jij klaar voor DE verandering in jouw leven? Waarin jij JA zegt tegen jezelf? Jouw eigen grenzen moeiteloos durft aan te geven?

Meedoen kost slechts 69 euro.

Zeg jij JA tegen jezelf? En ja tegen deze geweldige groepsbehandeling?

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, als je je aanmeld krijg jij na de groepsbehandeling de audio opname toegestuurd die je nog een week lang terug kunt luisteren op een moment dat jou. Het beste uit komt.

Een nieuwe datum moet nog gepland worden. Stuur me een bericht als je interesse hebt. Dan ontvang je van mij persoonlijk een linkje om deel te nemen.

Liefs Clau