Een buik vol vertrouwen

WhatsApp Image 2022-10-16 at 18.18.39 (1)
WhatsApp Image 2022-10-16 at 18.18.42 (1)

Een buik vol vertrouwen

Je voelt je totaal onbegrepen door jouw omgeving.

Niemand die echt begrijpt hoe het is om in jouw schoenen te staan.

Je voelt je soms zo verschrikkelijk alleen op deze wereld.

Dit is echt NIET hoe jij je het had voorgesteld.

Jij behoort tot 1 op de 6 stellen waarbij zwanger worden niet vanzelfsprekend is…

Ondanks dit zo vaak voorkomt voel jij je verdomd alleen.

Hoe gaan die andere vrouwen toch om met die negatieve gedachtes die constant in jouw hoofd opkomen?

Die gedachtes als: “Misschien kan mijn man beter een ander zoeken om kinderen mee te krijgen” of “wat voor waardeloze vrouw ben ik als ik niet zwanger kan worden” komen regelmatig in jouw hoofd.

Jij voelt je falen, falen als vrouw.

Jij voelt je in de steek gelaten door jouw lichaam.

“Hoe gaat dit ooit goed komen? Ga ik ooit moeder worden?”  Zijn gedachten die vaak opduiken in jouw hoofd.

Jij wilt dolgraag het vertrouwen terug in jezelf en vooral ook in jouw lichaam.

WhatsApp Image 2022-10-16 at 18.18.39 (3)

Wat jij nodig hebt is:

*  Iemand waar jij altijd bij terecht kunt en wie volledig begrijpt waar jij doorheen gaat.

* Jij wilt weer kunnen vertrouwen op jouw lijf en vanuit rust zwanger worden, zonder stress.

* Jij hunkert naar die positieve mindset waar iedereen het altijd over heeft, het lukt je soms, maar niet voor lange duur.

Zodat jij alle opmerkingen en meningen aan kan, die andere erover hebben.

Want vanuit een positieve mindset sta jij stevig genoeg in jouw schoenen om het traject door te gaan, waarbij jij en jouw lichaam dat gewenste wonder kunnen gaan waarmaken.

Dit en al die dingen meer, kan ik jou bieden in de training EEN BUIK VOL VERTROUWEN 

Meld je hier aan voor EEN BUIK VOL VERTROUWEN

WhatsApp Image 2022-10-16 at 18.18.43

Jij ontdekt in een buik vol vertrouwen:

 Hoe jij negatieve gedachtes transformeert in positieve gedachtes, door middel van een aantal hele simpele oefeningen die ik jou ga leren. Waardoor jij een positieve mindset creëert, waarbij jij steviger in jouw schoenen staat. Hierna ben jij niet zo snel uit het veld geslagen als er weer iemand uit jouw omgeving jou niet begrijpt.

Vanuit die positieve gedachtes kun jij ook weer veel gemakkelijker in oplossingen denken.

* Hoe jij jouw energie kan beschermen, zodat jij je niet meer opgelaten, overprikkeld of overweldigd voelt als je in een ruimte bent met veel mensen. 

* Ik leer jou hoe je echt kunt ontspannen, dat jij echt uit die stressvolle situatie kunt stappen, zodat jij je relaxed voelt en daardoor beter om kunt gaan met de negatieve testen, miskramen of zwangerschapsaankondigingen in jouw omgeving.

* Tijdens het traject ga je begrijpen hoe jij jouw omgeving op een fijne manier kunt betrekken in jouw proces zodat jij het begrip kunt krijgt van jouw (schoon) familie, vrienden en vriendinnen waar jij zo naar verlangt.

Na deze training


* Vertrouw jij weer in de kracht van JOUW lichaam en in jouw allergrootste wens om zwanger te mogen worden, zodat ook jij vol vertrouwen mag genieten van de weg naar zwanger worden.

* Heb jij een positieve mindset, voel jij je stevig in jouw schoenen staan zodat lompe opmerkingen van mensen, zoals: “Word het niet eens een keer tijd?”, “Je moet er niet zo mee bezig zijn!” of “Moet ik mijn man even langs sturen?” Jou niet meer raken.

Geniet jij volledig van het proces om zwanger te mogen worden zodat jouw ervaring net zo mooi en bijzonder wordt als een “natuurlijk proces”

Ik weet zeker dat als jij nu jouw ogen sluit en hieraan denkt dat er een glimlach op jouw gezicht verschijnt en jij niets liever zou willen dat het op deze manier zou kunnen.

Besef je vooral dat jij niet alles alleen hoeft te doen!

En ik beloof jou: het kan! Jij bent er maar 1 druk op de knop van verwijderd.

Een buik vol vertrouwen is een online groeps training van 6 weken, waarbij 1x per week een training is via zoom, waar de thema's van die week worden uitgelegd. 

Je ontvangt een praktisch werkboek, zodat het heel eenvoudig is voor jou om de besproken thema's en daarbij behorende stappen ook daadwerkelijk uit te voeren.

Jij krijgt toegang tot een besloten Facebook groep zodat je daar ook kunt sparren. En geloof me dit is echt zo waardevol, dit onderschat je nu nog! (dit is dé eye opener voor de meeste vrouwen)! 

Aan het einde van de online training is er ruimte voor Q&A waar jij met al jouw vragen terecht kunt en natuurlijk altijd ruimte is voor een luisterend oor. 

Sta jij nu echt te popelen om hier mee te beginnen zodat jouw ervaring om zwanger te mogen worden net zo mooi en misschien nog wel bijzonderder wordt als een “natuurlijk proces”?

Wat de vrouwen zeggen waarmee ik werk

Ik ben Claudy Fertiliteitscoach, Vrouw van en inmiddels mag ik mij mama noemen van 3 kinderen.

De weg om zwanger te mogen worden was voor mij op sommige momenten echt een Hell of a ride. 

Niemand leek te snappen wat ik doormaakte. Al die goedbedoelde maar oh zo kwetsende adviezen was ik zo zat.

Ik voelde mij onbegrepen en sloot me steeds meer af voor de buitenwereld waardoor ik mij behoorlijk eenzaam voelde in het traject.

Hoe vaak ik tegen mijn man heb gezegd zoek maar een andere vrouw die jou wel een kindje kan geven, is niet op 1 hand te tellen… Ik voelde me gewoon geen vrouw meer. Want wie was ik nu met een lichaam wat faalde, wat niet deed wat ik het allerliefste wilde wat ze deed.

Het vertrouwen in mijzelf, mijn lichaam maar ook onze grootste wens raakte ik steeds meer en meer kwijt. Wat uitte in nog meer negatieve gedachtes waardoor ik niet meer kon genieten van het proces waar we op dat moment in zaten.

Claudy

Zo moest zwanger worden toch niet zijn? Dat moest toch een bijzondere ervaring in je leven zijn? 1 waar je echt met plezier, trots op terug kunt kijken?

Ik ben er van overtuigd dat dit kan! En doordat ik dit zelf gemist heb (omdat er gewoon simpelweg geen aandacht aan besteed wordt vanuit het ziekenhuis of de fertiliteitskliniek) heb ik de training een buik vol vertrouwen voor jou gemaakt.

Een training waarbij ik jou aan de hand neem, een luisterend oor biedt, vertrouwen geef zodat jij niet meer twijfelt aan jezelf maar dat jij volledig durft te vertrouwen op jouw lichaam dat het WEL gaat lukken en dat jij WEL een goede vrouw bent voor je man. Dat jij WEL een goede mama gaat zijn. Dat het een hele mooie en bijzondere reis wordt, met als eindbestemming jouw baby!

Ik had gewild dat, toen ik in het traject zat om zwanger te worden, er zo'n training  was geweest als deze. Dan had mijn traject er zoveel rooskleuriger uit gezien. Dan had ik er echt met volle teugen van kunnen genieten.

En juist dat! Is waarom ik doe wat ik nu doe! Vrouwen helpen om weer te vertrouwen in de kracht van hun mentale en fysieke lichaam als zwanger worden voor hun niet vanzelfsprekend is.

Ik gun het andere vrouwen om de meest fantastische ervaring te krijgen in het zwanger worden die er mogelijk is op de route die jij bewandeld.